Pandora + Innebandy-VM = More

Svenska världsartisten Pandora sjunger den officiella VM-låten, ”MORE”, när VM i innebandy avgörs i Finland i december.

Låten, som lades ut på Spotify vid midnatt natten mellan torsdag och fredag, är ett samarbete mellan Internationella Innebandyförbundet, Pandora, Every Green in May och Takomo.

– När jag först fick ”MORE” presenterad för mig tyckte jag direkt att det var en härlig låt, full av power. Den hade DET, det där speciella som jag ville utforska och satsa helhjärtat på, säger Pandora.

– Musik och sport har mycket gemensamt när det gäller att förena människor och att sätta nya rekord. Det är en stor ära att ha blivit tillfrågad om att representera ett så speciellt och viktigt tillfälle som VM i innebandy.

Pandora har sjungit i stora sportsammanhang förr. 1998 sjöng hon den tyska OS-låten vid Vinter-OS i Nagano.

– Den här gången gör jag det ihop med WFC2020, EGiM and Takomo i mitt andra hemland, Finland, som jag älskar så mycket. We’re MORE than one!

Pandora kommer att framföra “MORE” live vid invigningen av Innebandy-VM i Helsingfors den 3 december samt vid finalen den 11 december.

Anneli “Pandora” Magnusson slog igenom 1993 med låten ”Trust me” som blev en världshit. Sedan dess har hon släppt tolv album, sålt mer än sex miljoner skivor, haft åtskilliga hitsinglar på topplistor i en mängd länder, fått ett 20-tal guld- och platinautmärkelser, turnerat världen över, medverkat i Melodifestivalen, kommit tvåa i finska melodifestivalen UMK 2021 med mera, med mera.

För intervjuförfrågningar, mer info och högupplösta pressbilder: se www.pandora.se och @iffwfc

Enjoy sing and dance – find your inner Superstar!

Calendar