Pandora firar 30 år på tronen

”Tiden har kommit att uppfylla ouppfyllda drömmar.”

Hon är en miljonsäljande Technodrottning.

Även kallad en ”pionjär av sin genre”. Hon blev en av Sveriges starkast lysande stjärnor i början av 90-talet.

Anneli Magnusson, som hon egentligen heter, firar sitt 30-årsjubileum som artist i år efter genombrottet med monsterhiten ”Trust me” 1993.

21 guld -och platinautmärkelser, 12 album och smått fantastiska 6 miljoner sålda skivor har gjort henne till en av Sveriges bästa säljande soloartister internationellt.

Sitt jubileum ser Pandora fram emot att fira med att turnera i Skandinavien med Trust Me Tour 3.0. och andra spännande koncept under året.

”Mitt ledord för 2023 är level up, och starten var bl.a. att byta bokningsbolag”, berättar Pandora.

När ”Vi som älskar 90-talet” och ”Vi elsker Heroes” presenterar sin första artist inför 2023 avslöjar man att artisten Pandora, ”The Eurodance Queen of Scandinavia” blir ett av festivalens stora namn. Pandora smygstartade i höstas sin comeback i Sverige med att bl.a. gästa IDOL på TV 4, Radio NRJ, RIX och Expressen. Nästa PR turné planeras nu till våren.

Pandora har en spännande karriär som hela tiden utvecklas. Hon delar sitt liv mellan Sverige och Finland sedan många år och är bland de Topp 10 mest googlade personerna i Finland. Numer är hon även förlovad med en finsk man så de redan starka banden till Finland har stärkts ytterligare på ett naturligt sätt.

Utanför Sverige har Pandora både underhållit sina australiensiska fans med superhits som A little bit och Smile n’ shine på Wild Tour Australia och Sommarpratat och tävlat i finska Melodifestivalen UMK-2021. Där placerade hon sig #2 med låten I LOVE YOU. Den sålde snabbt Platina och blev den snabbast klättrande finska mellolåten genom tiderna på singellistan.

Hon kom till semifinal i The Masked Singer Suomi (2020) som Peacock, och året efter emottog hon stolt uppdraget att spela in och framföra den officiella kompositionen MORE för världsmästerskapen i herrarnas innebandy inför miljontals tv-tittare.

På tal om jubileet och att uppfylla sina drömmar summerar hon:

”Jag ser fram emot att visa mer av vem Pandora är idag och kanske få berätta och sjunga lite om Anne Li”.

INFO & PRESSBILDER: pandora.se/press
TURNÈ Pandora | Tour – Pandora Anneli Magnusson – One of a kind world singer
BOKNING/MANAGEMENT: Central Line Entertainment
PRESSKONTAKT SVERIGE: mia_thornberg@hotmail.com

Calendar