Pandora – Vegas sommar­pratare 2021 friday 2.7. at 10.03 and 22.15

Swedish singer Anneli Magnusson was a successful technoqueen Pandora in the 90s, when she sold millions of records and toured the world. In the early 2000s, both the record industry and her private life crashed. This summer she is talking about her great love for Finland – and Finland’s love for her. Which has actually saved her several times in her life.

Editor: Thomas Lundin, Parad Media.

Svenska sångerskan Anneli Magnusson gjorde stor succé som technodrottningen Pandora under 90-talet, då hon sålde miljoner skivor och turnerade världen över. I början av 2000-talet kraschade både skivindustrin och hennes privatliv. Nu sommarpratar hon om sin stora kärlek till Finland – och Finlands kärlek till henne. Som faktiskt har räddat henne flera gånger i livet.

Redaktör: Thomas Lundin, Parad Media.

Music list:

Aki Sirkesalo & Lisa Nilsson: Mysteriet
Cat Stevens: Peace Train
2 Unlimited: No Limit
Adele: Take It All
Ola Magnell: Ta det kallt det är allt
David Guetta feat. Sia: Titanium
Tusse: Jag tror på sommaren
Anne Li:

LISTEN HERE

Calendar