Taking back my power (2020)

This video is a part of the Swedish singer Pandora’s lecture “Trust me-who can you trust?” Anneli Magnusson (aka Pandora) is telling her life story and how she started as a talented passionated young girl who wanted only one thing (to play guitarr and sing her songs), and how she became a million selling star singer.

Comments

UNO SJÖSTRÖM VD, SJÖSTRÖMS HEMSERVICE AB:

”Innehållsrikt, magiskt och förtrollande. Pandora berättar om livet, svackorna, kärleken till musiken och ramar in visuella bilder med konstnärlig finess. Som åhörare är det omöjligt att inte beundra och förvånas av den berättelse som återges med stundom sorg och smärta. En upplevelse som alla borde få avnjuta som ett gott vin med touch av kärlek och hopp!”

MIA THORNBERG JOURNALIST TTELA:

Anneli fångar publiken direkt med berättelsen om pappans gitarr. Det är en föreläsning utan pekpinnar- Anneli pratar inte som en lärare men inte heller som ett offer. Här finns allt: humor i det svartaste berättelserna, spontanitet, värme, självdistans, mod att visa svaghet- och styrka!

SANDRA SANNANDA OLDENSTAM (SÅNGERSKA):

Det är väldigt inspirerande att höra om Annelis resa och se henne så stark i dag trots alla hinder. Det är bra att hennes otroliga berättelser når unga kvinnor i dag”

CHRISTINA OLSTAND VD (CLIENT EVENT SWEDEN AB, LEADING LADIES):

Anneli berättar personligt och med mycket självdistans om sig själv och sina många olika roller, sin artistkarriär uppgång och fall och hur hon tagit kontroll över sitt liv. Publiken som bestod av ca 300 kvinnor upplevde det både spännande och intressant att ta del av Annelis berättelse om sitt liv, men också hennes rekommendation till oss kvinnor att vara delaktiga när det gäller familjeekonomin, för att inte hamna i ekonomisk kris som hon själv. Anneli är en fantastisk sångerska. Under kvällen fick vi även njuta av ett par av hennes senast låtar som hon spelade akustiskt.

Book me!

Back to Storytelling

Calendar